Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pontosan tudom, már láttalak, láttam a fényképeidet, én készítettem. Gyönyörű vagy, mint mindig, s én nem tudom levenni rólad a szemem. Mióta múltkor elmentél, a szemed tüzére visszarévedek. Mi volt benne, ami azelőtt nem, mi ez a kacérság, ami most is bennem lüktet, lenyomatként a tarkómon, és izgatottan a mellkasomban?

Itt vagy velem, de képtelen vagyok arra, amit tennem kell.
Én a fotós, te a fotómodell.

Mintha a gép valahol a távolban kattogna, te pedig itt lüktetnél előttem centikre, szinte érzem a belőled sugárzó vágyat. Nem bírok magammal. Ó, hogy akarlak, és ó, milyen mohó a te ajkad! Elfogyott a szó, s csak a csók fog rajtad, azok az édes cseppek ajkadon. A mosoly, ahogy pántod félredobom, húzol magadhoz, puha melleidhez szorítasz, szuszogó sóhajod a fülemet csiklandozza.

Az illatod, ne is mondd, érzem mindenhol, beszívom a nyakadból, az ízét a melledből (hogy remegsz, ahogy harapok). Térdre borulok előtted. A finom, nedves bugyidat az orrommal félretolom. Az ízed az ajkamon, az ízed... megőrjít. Felfallak, megeszlek. Gyere, feküdj, tedd szét a lábad. Ugye nem baj, hogy máris a puncid csókolom? Még csak az ajkaimmal, de te máris kinyílsz, nedves vagy, csorogsz, tocsogsz, muszáj felnyalnom, benyalnom, széthúznom, beledugnom, beszívnom... ah

Csókolj, érzed mennyire vadító vagy? Még akarom!

...

Leírhatatlan érzés.

...

Rámülsz. Magadba igazítasz. Belédcsúszok, elmerülök benned, befogadsz. Beszippantasz magadba, nem is értem mennyire. Ahogy rámnézel, beléd akarok olvadni. Annyira szelíd vagy, annyira akarsz, annyira odaadod magad nekem. Nem teheted ezt velem. Nem lehetsz belémesve. Nem teheted ezt velem. Ha így nézel rám, én... Ha most hagyom magam, ha elengedem magam...

Kész, a tiéd vagyok. A tiéd vagyok egész keménységemben, teljes hosszamban, minden lökésemben, szívdobbanásomban. A tiéd minden lövellésemben, a teljes magomban. A simogató ölelésedben, a puha csókodban, a huncut mosolyodban.

---

Szerintem gyönyörű ez a film:


Stunning blonde couch fuck powered by YouPorn.

A bejegyzés trackback címe:

https://tunawithaonetrackmind.blog.hu/api/trackback/id/tr875695911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuna_ · http://tunawithaonetrackmind.blog.hu 2014.02.25. 14:55:17

Mit ábrázol a film szerintem? Jobban mondva, mi látszik belőle számomra?
A szerelmes nő megszerzi magának a vágya tárgyát, amiben a férfi készséges, de nem túl lelkes.
Ennyiben nem egyezik az írásommal, nekem jobban tetszene, ha a férfin is az a szerelem mutatkozna, ami a nőn. Vagy csak én nem látom?

Szerintem arról írtam, hogy ezt szeretném, ha egy nő ennyire akarna, és ha ezt látnám a szemében, én is totál belezúgnék.

De nyilván nem bárkibe. Már nem vagyok szerelmes. Nem olyan rég belezúgtam valakibe, de vele sose voltunk közel egymáshoz. Belegondolok, ha ő mászna rám így, nem hinném el, és nem látnám, hogy lehetnénk mi ennyire közel egymáshoz.

Utoljára régebben voltam rendesen szerelmes, éppen reménytelenül. Az életem is pont reménytelen volt, passzolt a képbe.
Hogy vele közel voltunk-e egymáshoz, vagy sem, az jó kérdés. Bizonyos értelemben nagyon. Ha ő mászna rám így, akkor talán kiderülne, hogy volt-e alapja a szerelmemnek, és hogy maradt-e még belőle. Mikor ebbe belegondolok, egészen odavagyok. Megmozdul valami.

Na most ebből mi következik? Ha most megismerkednék valakivel, nem tudom, hogy én lennék-e a filmbeli férfi, odaadnám a testem, de a lelkem máshol járna? Vagy el tudnék varázsolódni?

Ez a kérdés másik fele. A válasz messze, mint az ég.
süti beállítások módosítása