Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Képzetek, vágyak, elvárások. Szürkeállomány, intelligencia. Psziché, személyiség, gondolatok.

Ööö, naszóval bonyolult ez, leírom mit gondolok, amolyan önvallomásféle. De lesz videó is! :) (tipp: tekerj le)

Már megint rájöttem egy szeletére annak, hogy mi vonz a nőben. Ha az jön le róla, hogy zárkózott, visszahúzódó, csendes. Vajon miért? Több dologra tudok gondolni, például a hozzám hasonló személyiséggel jobban megértjük egymást, vagy jobban megérthetem magam mellette. Ha megnyílik nekem, akkor azzal biztosít a bizalmáról, és ez egy jó pont egy kapcsolatban, míg ha mindenkivel nyílt lenne, akkor ilyen szempontból én nem lennék neki különleges. (Van azért még ezer más szempont, nekem valamiért ez fontos.)

Azt nem bírom a nőben, ha prűd. Tudom, van ez a teljesíthetetlen nőideál, hogy társaságban szende szűz, az ágyban kurva, és még jól is főz. De most akkor én olyasvalakit akarok, mint az első kettő, és majd legfeljebb én főzök, vagy rendelünk? Na jó, az első kettő bizonyos szintig ugyanazon a skálán mozog, szóval nem lehet végleteiben megtapasztalni ezeket egy emberben. De a szint, amíg ezek ugyanazok, szerintem nem olyan mély. (Vagy magas?) Ha nagyon nem prűd vágyaim vannak, de amúgy gátlásos vagyok, akkor olyannal fogom megosztani és talán megélni, akivel jó kapcsolatban vagyok. (Vagy blogot írok róla. :))

Na de mi van a fejekben? Tévképzetek, irreális vágyak, kimondatlan elvárások. Csak hogy borús képet fessek. Az én tévképzetem és irreális elvárásom az, hogy azt hiszem a szexuális praktikák elutasítása mögötti indokok hamisak az esetek egy részében. Olyanra gondolok, hogy az egyik azt mondja: csináljuk ezt, a másik azt válaszolja, hogy az undorító/fáj/nem fér be/megalázó/Istennek nem tetsző/stb. Elgondolkodok, hogy mi lehet ezek mögött. Az undor pl. a test reakciója valamire, hogy megvédje a fertőzéstől. Ez lehet veleszületett, és undorodunk szagoktól, látványtól; lehet valami fóbia, valami egyéni félelem mondjuk a kutyaharapástól, a pókcsípéstől, ezért undorítóak ezek az állatok. Lehet nevelt undor is, a szülők a szexualitást tisztátalan dolognak gondolják, ezért a nők elhanyagolják magukat "ott lent", és az istennek meg nem markolnák a faszt.

Ezzel a nevelt undorral nem tudok mit kezdeni, a többivel nem is lehet szerintem. (Bár a fóbiákról le lehet szokni, azt mondják.) Az ilyen nevelés a szülő(k) énjének átruházása a gyerekre, és felnőttként, önálló emberként is még mindig a szülő cselekszik az ember helyett, amikor ilyen undor fogja el. Ha ehhez még az is jön, hogy az ember nagyon is vágyna arra a dologra, akkor konfliktusba kerül magával. Az szimplán csak kellemetlen, de akár még más cukiságok elindítója is lehet.

A fájdalom nehéz eset. Honnan tudja, hogy fáj? Próbálta? Jól próbálta? Többször is próbálta? Hát hogy lehet abban bármi jó, miért csinálják azt az emberek, hát hülyék? Pl. az anális szex. A legrosszabb lehet annak a nőnek, akit többször is rávettek, de sose csinálták jól. Utána az jön közvetlenül szerintem, aki sose csinálta, de szerinte az fáj. Tévhitben élnek. Az első esettel szerintem nem tudnék mit kezdeni, neki valószínűleg minden fáj, a másodikat érheti még meglepetés. Megjegyzem én nem vágyok erre, max. kíváncsi vagyok és készséges, ha a nő akarja. Az viszont felhúz, ha azt mondja akarja, majd meggondolja magát. :)

Megalázó. Kinek mi. A megaláztatás képzete egy tanult dolog, és a belső világ kivetítése a történésekre. Van persze alapja bőven, csak mégis érvénytelen erre hivatkozni az ágyban. Nyilván velem az ágyban. :D Két dologról hallottam ezt, a hátulról dugás és az arcraélvezés. Az elsőre nem vesztegetnék sok szót, ez valami vallásos dolog. Csak épp pont úgy lehet a G-pontot jól dörzsölni, vagy elég mélyre hatolni a pont jó helyre kerülő méhszájhoz, amit a nők egy része szeret. És kibaszott meghitt és szeretetteljes tud lenni, amellett, hogy állati (jó).

Az arcraélvezés. Na ehhez hoztam videót. :)


Massage Rooms Cute teen with big natural boobs gets messy facial powered by YouPorn.

Itt több összetevős a megalázás. Fakad abból, hogy ez a pornó terméke, a pornóipar kihasználja a nőket, a kihasználás pedig megalázó a nőnek. Fakad abból, hogy ez nem a természetes módja a befejezésnek, ebből nem lehet gyerek, a férfi, aki ezt teszi tehát nem akar gyereket a nőtől (éppen akkor), ezzel semmibe veszi, és a szex számára csak kihasználása volt a nő testének. Az meg megint megalázó, pont úgy, mint a pornó. Van undor része is, a férfi test egy végterméke fröccsen kontrollálatlanul mindenfelé, és fúúúj, az undi. Aki ilyennek teszi ki a nőt, az kihasználja... blabla, ugyanoda jutunk, vagy ez már erőltetett?

Egy érdekes aspektusa még a férfiak ejakulációs depressziója. Ejakuláció előtt és után teljesen más a lelkiállapot, mások a vágyak. Előtte az állatias vágyak uralkodnak, hogy beterítem a gecimmel, telefröcskölöm mindenét, megfürdetem benne, EEEEkkora férfi vagyok!!! Utána kiürül minden, a tank, eltűnnek a vágyak. Ilyenkor egy olyan nővel lenni, aki nekem nem jelent sokat, nem tisztelem, nem vonzó, szóval csak kihasználtam (azért neki is jó volt, ő is akarta...) elindíthat egy megbánást, mert abban a lelkiállapotban már nem tetszik a nő bemocskolt arcával. Bocsánat a kifejezésért.

Én már úgy vagyok ezzel, miután párszor így megjártam, hogy csak akkor csinálom, ha szerelmes vagyok, ha van valami szeretetteljes lelki kapocs, vagy valami elsöprő mértékű vonzalom iránta. És ha örömből fakad mindkettőnknél. Mert az még ugyanahhoz a megbánáshoz vezet, ha azt látom a nőn, hogy neki ez rossz. Ja meg a technika se mindegy, a legjobb, ha a tátott szájába megy a nagy része, és egy kicsi az ajkaira és az állára. A fenti videón épp nem ez van, az inkább a kitörő öröm, és olyan jó, hogy ezen így tudnak mosolyogni egyesek, mint a fenti lány. Néha ez is kell, hogy így kivegye a részét az örömömből.

Na jó, ennyit most, (ellen)véleményt, kérdéseket, válaszokat lehet hozzátenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tunawithaonetrackmind.blog.hu/api/trackback/id/tr385681248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuna_ · http://tunawithaonetrackmind.blog.hu 2013.12.21. 12:01:50

Változtatnék, Vágó úr!

Rendben van, valamiért a csendes, félénk, visszahúzódó nők/lányok felkeltenek bennem valamit, de még meg kell fejtenem, hogy mit. Szerintem ez csak valami fura dolog nálam.
Igazából azok a nők érdekelnének, akikkel megtalálom a hangot, és én is érdeklem őket.

Talán ez a "félénkség iránti vonzalom" egy tudattalan akadály nálam, hiszen egy ilyen nővel nem fogom megtalálni a hangot könnyen, tehát nem is lesz vele semmi. Azzal se feltétlenül, akivel megvan a közös hang, csak nincs vele annyi szívás. :)
süti beállítások módosítása