Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valamiért csak veled kapcsolatban jutott ez eszembe. A körülmények összjátéka is biztos benne van, de az is, hogy rólad el tudom képzelni, hogy ezt élveznéd.

Sokszor jöttél hozzám esténként, sötétben, az éj leple alatt. Nem mintha takargatni kellett volna magunkat, de valahol talán mégis. Mikor leszálltál a buszról, már általában csak te voltál rajta, és a megállóban is csak én vártalak. Kis eldugott hely, az utcai lámpa fénye se ér el mindenhová, de különben kihalt is, úgyse lát meg senki. Ha meg akarnánk szegni a törvényt, ez jó hely lenne.

De hogy mit is tennénk? Ezt előre megbeszélném veled, és ha beleegyeznél, már azzal a tudattal utaznál hozzám, hogy tudod mi vár rád. Biztos izgulnál, remegne a gyomrod egy kicsit, talán a különleges alkalomhoz öltöznél. Felhívnálak, mikor már úton vagy, hogy biztos akarod-e. Belekezdenék a történetbe, hátha felhúzlak vele, de aztán figyelmeztetlek, hogy tartogasd magad az alkalomra, a kezedet csak a térdeden pihentetheted, és nem rakhatod keresztbe a lábad.

Így érkezel meg, a szokott módon várlak és üdvözöllek. Finom az ajkad, édes az ölelésed. Érezzük, hogy mindketten izgulunk. A szemedben ott a várakozás, és valami kéjes csillogás. Kézen foglak, és odavezetlek a kis sötét zughoz, hozzájuk.

Előhívom őket az utcai lámpák narancssárga fénye alá. Furcsa volt őket összeszedni. Nagyon furcsa, azt se tudtam, sikerülhet-e. Elmentem a közeli középiskolába, és az órák után kifelé tartó kamaszfiúk közül szólítottam le a jelölteket. Elmondtad nekem már előre a szempontjaid, a kiválasztást rám bíztad. Valahogy sejtettem, hogy felcsigázom őket az ajánlattal, többen is kaptak volna az alkalmon, de nekem még azt is meg kellett ítélnem, hogy a jelöltnek van-e mersze eljönni végül és megtenni, amit kérek.

Négy fiú áll előtted, végigméred őket, ők is téged. Felém pillantasz, látom, hogy elégedett vagy, én meg tudom, hogy ők is. Egyrészt talán először kapják meg egy nőtöl, amire készülsz, másrészt odavoltak a fényképedért, amit meggyőzésül mutattam nekik. Nem mutatkozunk be, csak odamegyünk egy padhoz, és szép lassan kezdetét veszi a dolog.

Leülsz a padra, a fiúk egymás mellett állnak előtted. Leveszed a kis kabátkádat, ráteríted a háttámlára. Kibújsz a pólódból, közben figyeled a fiúkat. Ők a melltartódra szegezik a tekintetüket. Nem húzod őket, azt is kikapcsolod és leveszed, előbuggyannak kis halmaid, a gyönyörű bőröddel, és a pici, barna, az esti hűvöstől összehúzódó bimbóiddal. A fiúk el vannak bűvölve, mikor megszólalsz, csak akkor néznek a szemedbe. Mondod nekik, hogy vegyék elő, ők erre lehúzzák a sliccüket, és nyúlnak a gatyájukba. Azt mondod, hogy inkább vegyék le a nadrágot, úgy könnyebb lesz, és úgy is tesznek. Egy halomba gyűlnek a ruhák a pad támláján. A srácok ott állnak előtted már teljesen készen, boxersliccből, vagy a gumi fölé kitett farokkal. Megnézem őket, felvonul szinte a teljes paletta, átlagos, hosszabb, vékonyabb, vastagabb, szőrös, borotvált. Remélem tetszenek neked, téged nézlek, ahogy méregeted őket. Most már kezdjük, azt hiszem, legalábbis így szólsz:

– Gyertek, álljatok ide körém! – és ők mennek és állnak.

A jobb kezedbe fogod a neked jobbra esőt, a balba a mellette állót. Közelebb hajolsz a jobbikhoz, felhajtod a hasához, és végignyalod a hosszú, borotvált pénisz alját, majd hagyod állni, és csak a tövénél kulcsolva az ujjaiddal, szépen bevezeted a szádba. Lassan kiengeded, megnézed, hogy csillan meg a fény a nyáladon, és újra teljesen bekapod. A szabadon hagyott két fiú önkéntelenül is magához nyúl, te ezt a pillanatot választod, hogy elmondd a szabályokat, amiket már úgyis tudnak. Kiengeded a szádból a faszt, a bal oldalit elengeded, de a jobbat finoman simogatod föl-le, és így közlöd velük:

– Mindegyikőtöket le fogom szopni, és elélveztetem, olyan sorrendben, ahogy itt most álltok. Hogy milyen sokáig lehettek a számban, az csak ratatok áll, ha most nekiálltok kiverni, azzal magatoknak tesztek rosszat. Persze csak nyugodtan, de azt akarom, hogy rámspricceljetek mindent, amitek van. Remélem jó sok lesz. Nyugodtan foghatjátok a fejemet, de nem húzhatjátok rá, tapizhattok, ahol értek, de utána – és itt megemeled a kezedben lévő faszt – már rám lesz spriccelve, ha ez zavar valakit, azt sajnálom. Ha a végén a ti kezetekkel akarjátok rámverni, akkor csak vegyétek át tőlem, és csináljátok. Fröcskölhetitek a számba, a nyakamra, a mellemre, rámehet a nadrágomra is. A szám fölé ne, és legfőképp a szemembe ne lőjétek!

Nem vársz választ, egyetértést, hanem odafordulsz az első fiúhoz, és folytatod, amit elkezdtél. Figyellek téged, a fiú szemébe nézel, és a farkára formált száddal szánkázol rajta fel-le. Ő oldalt a hajadat simogatja, a szemedbe néz, de néha a melleidet is bámulja. Nem tudom, milyen praktikákat vethetsz be, csak azt tudom, hogy engem is mindig el tudsz vinni, pedig szerintem szájjal nehéz. A bal kezeddel a bal melled alá nyúlsz, és finoman gyúrni kezded, erre a fiú is felbátorodik, és odanyúl a másikhoz utánozni téged. Váltasz, a jobb kezeddel kezded verni a faszt, miközben a makk a szádban van, és a ballal a fiú golyóit kezded simogatni. Vajon érzed, hogy egy felizgatott kamasznak mennyi kell? Észreveszed rajta az előjeleket?

A fiú kérlelően tekint rád, és te visszatérsz a szopáshoz, de ugyanúgy simogatod tovább a heréit. Hosszan, sikamlósan, kicsit cuppogva dolgozol rajta, és már hallom, ahogy erősödnek a fiú kis nyögései. Ugyanúgy folytatod tovább, nem hagyod abba, a srác már hallhatóan nagyon közel van, és egyszercsak ki is húzza a farkát, és elkezdi verni.

– Nyisd ki a szád! – kér téged, és te megteszed neki. Hátradőlsz egy kicsit, ő föléd magasodik, jó nagyra tátod a szád, és várod, hogy mi történik. Még egyszer végigmér téged, miközben gyors ütemben veri a farkát, és három másodperc múlva elélvez. Hosszan nyög, ahogy az első spricc a szádba megy, majd minden kis nyögésével egy újabb adagot lő, megy az álladra, és pár csepp még a melleid közé is. A szádba lőtt adagot kicsorgatod az álladra, a nagy része onnan tovább csöppen a hasadra. A fiú szemébe nézel:

– Nagyon jó voltál. – mondod, miközben végigsimítod és elengeded csillogó, lankadó farkát.

Folytatása következik...

A bejegyzés trackback címe:

https://tunawithaonetrackmind.blog.hu/api/trackback/id/tr34773649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuna_ · http://tunawithaonetrackmind.blog.hu 2012.09.20. 20:55:36

Ahogy változik a kedvem, úgy változik a hozzáállásom is a történethez. Ennek a résznek a megírása után már inkább megalázónak éreztem. Nem tudom valójában lenne-e kedvem egy ilyen játékhoz. De vannak időszakok, amikor úgy érzem, hogy igen.
Ha majd megint jön egy ilyen időszak, akkor megírom a befejezést, nagy vonalakban már megvan, csak élvezhető formába kell önteni.
De addig is, várok véleményeket, megalázó, vagy sem? Komment vagy levél is jöhet! :)

tuna_ · http://tunawithaonetrackmind.blog.hu 2013.08.08. 22:23:38

Megfejtettem, azt hiszem. A tinédzserkori vágyaimat vetítem ki rád. Imádnád a faszomat, tocsogna a nyáladban, úgy cumiznád, és a gecimet büszkén fröcsköltetnéd magadra, először az arcodra, aztán 69-esben egyenesen a szádba, de akkor már nyalnálak tovább, ujjaználak, vibriznélek, öklöznélek, amit szeretnél, és végül még jó csattogósan szétbasználak. Aztán ezt is rádverném, és gyönyörködnék benned, ahogy csatakosan, kimerülve elterülünk egymás mellett.
süti beállítások módosítása