Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Poszt

Címkék: játék terápia én gondolat vágyak cetlik

2009.06.05. 19:02

-it!

Már régebben is eszembe jutott, mikor arról értekeztem valakivel, hogy milyen erotikus képeket lehetne készíteni, hogy mi lenne, ha a nő (másoknak férfi) meztelen testére post-it cetliket ragasztanánk. Triviálisan lehet úgy, hogy takarja a lényeget, lehet a cetliken felirat, vagy lehet egyéb kreativizmust kiélni. Na de mikor jön el megint az az én életemben, hogy valakiről ilyen fotókat készíthessek?...

Úgyhogy arra gondoltam, hogy lehet ezzel játszani is. Akár még terápiás célzattal is. A párok mindkét tagja készít feliratos cetliket, olyanokat is, amiken cselekedetek vannak (pl. simogat, bedug, körbevesz, megfog, megcsíp, rátesz, ...), és olyanokat, amiken a partner testrészei vannak (pl. kéz, ujjak, punci, farok, mell, fenék, orr, száj, nyelv, szempilla, lábujjak, vibrátor (ja, az nem testrész), ...). Ezek után magukra ragasztják őket, megfelelően kombinálva, a vágyaik szerint. Akár sorrendet is írhatnak rá. Aztán a partner szépen sorban leveszi a cetliket, és megteszi, amit azokból kiolvasott. Így nem kell közvetlenül kimondani a vágyakat, ez segíthet néhány esetben. De csak úgy magában is jó szórakozás.

Ez ugye arról szólt, hogy mit szeretnénk, hogy a másik csináljon velünk. Lehet fordítva is játszani, hogy a partnernek hagyjuk, hogy felragassza ránk a cetliket, így azt tudhatjuk meg, hogy ő mit szeret csinálni a mi testünkkel. Aztán hagyjuk is, hogy megtegye. Ez is egy jó tanulság, vagy csak simán móka.

Nyilván nem kötelező semmi, lehet nemet mondani bizonyos dolgokra, de azt hiszem az is a játék lényege, hogy új dolgokat tapasztaljunk meg, vagy a régit valami más módon. Azt tapasztaltam, hogy az emberek nem ismerik a saját testüket sem, azt sem tudják, mitől izgulnak fel igazán, vagy ha tudják, nem merik elmondani.

Ha ötlettelennek érzi magát valaki, akkor csupán annyit kell tennie, hogy legyárt meghatározott számú cselekvés-testrész párt, elhelyez a vágyai szerint, amennyit tud, a többit pedig véletlenszerűen elszórja magán. :) Így lehet ráébredni a lábujjszopás gyönyörűségeire :D

Ennyit akartam mondani. De hogy ne maradjunk megbotránkoztató(?) perverzió-kinyilvánítás nélkül, elmondom néhány cetlikiosztásomat:

A lányra tenném:

  • a szájára: bedug, farok
  • a puncijára: bedug, vibrátor
  • a segglyukára: bedug, ujj

Ezeket így egyszerre, aztán hadd szóljon! Lehet, hogy cserélgetném a farkamat a vibrátorral, lenyalatnám vele róla a lucskát. De azért a végén a szájába élveznék.

Magamra ilyeneket raknék:

  • a számra: rátesz, csúszkál, punci, segglyuk
  • a vállamra, vállgödrömbe: mélyen belenyom, nyelv, fogak
  • a farkamra: simogat-kézfej háta, simogat-nedves ajkak, rálehel-meleg levegő

És ami teljesen kommersz, de nagyon szeretem:

  • a farkamra: beleül, punci
  • a számra: csókol, száj
  • a nyakamra: átölel, karok
  • a tarkómra: simogat, ujjhegyek

Ezeket így egyszerre, és végig, hmmm... :)

Na, ennyit erről, kommentben várok másoktól is cetlikiosztásokat! :)

Update: hmm, erre mit írnék? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tunawithaonetrackmind.blog.hu/api/trackback/id/tr211166042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milena 2009.06.14. 01:40:22

Tőlem aztán várhatod, már megint csak pirulok :)

tuna_ · http://tunawithaonetrackmind.blog.hu 2009.06.14. 16:22:31

@milena: Ezt le mertem volna fogadni. :)
Épp elég nekem, hogy közszemlére teszem, és ismerősök is olvasnak. De téved ide elég sok ember keresőoldalakról, talán nekik kedvük lesz hozzá.

nyarifecske · http://nyarifecske.blog.hu 2009.07.03. 00:01:13

Ez de jó! Naggggyon tetszik! Köszi az ötletet ;-)
süti beállítások módosítása